Het forceren van een scheiding via een advocaat werkt averechts. Procedures duren lang, zijn schadelijk voor de kinderen en slecht voor je portemonnee. Hoe krijg je je partner dan zover dat je de gevolgen van de scheiding in goed overleg kunt regelen?

Maak duidelijk waarom voor jou een scheiding niet meer te vermijden is. Als dit niet duidelijk wordt zie je verdriet, woede, teleurstelling en frustratie bij je partner en lukt het niet om tot afspraken te komen. Voor je het weet beland je in een vechtscheiding. Als het je partner duidelijk is – ook zonder dat hij/zij het er mee eens is – heb je een betere start voor een gescheiden toekomst.

Ik begeleid jullie bij de ingrijpende keuzes die moeten worden gemaakt. We treffen voor elk onderwerp, zoals de kinderen, woning, inboedel, alimentatie, schulden en noem maar op een regeling die voor jullie beiden acceptabel is. Daarna zal ik het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank indienen en regel ik alle formaliteiten. Ik loods jullie door het scheidingsproces heen met als doel dat jullie elkaar na de scheiding recht in de ogen kunnen kijken en samen ouders blijven voor jullie kinderen.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat kan er al voor zorgen dat de emoties wat kunnen zakken.

Om de kosten binnen de perken te houden bied ik het pakket Scheiden voor een vaste prijs aan.

Heb je nog twijfels of vraag je je af hoe je leven er na een scheiding uit zal zien? Kies dan voor het traject Scheiden of Blijven.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht