Mijn partner wil scheiden

Het liefst zou jij zien dat er toch nog een poging wordt gedaan om bij elkaar te blijven. In zo’n situatie is het verstandig om met je partner te praten over het Scheiden of Blijven traject. Dit is geen relatietherapie maar een verkennende zoektocht naar de beide mogelijkheden: scheiden of toch bij elkaar blijven maar dan anders. De scheiding tegen houden door een eigen advocaat in de arm te nemen lukt niet. Je kunt hooguit de procedure vertragen maar dat verslechtert de relatie alleen maar.

Als het niet lukt om je partner te overtuigen dan rest er waarschijnlijk niets anders dan te berusten in de scheiding.

Uit elkaar gaan is een moeizaam en pijnlijk proces. Er moeten ingrijpende keuzes worden gemaakt over de kinderen, de woning, de inboedel, alimentatie en noem maar op. Het is verstandig om je teleurstelling en boosheid een plek te geven, zeker in het belang van je kinderen maar ook voor je familie en vrienden. Kies voor Samen scheiden via mediation om voor al deze onderwerpen een regeling te treffen.

Om de kosten binnen de perken te houden bied ik je het pakket Scheiden voor een vaste prijs aan. Overzichtelijk en snel. Wellicht kom je in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand of vergoeding via een polis rechtsbijstandsverzekering.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht