Relatietherapie

De klad zit erin.

Je relatie is een sleur geworden. Het is niet zozeer dat je aan scheiding denkt maar de glans is er wel een beetje af. Er zijn irritaties, je loopt steeds tegen hetzelfde aan, je voelt je niet gewaardeerd.  Misschien zijn er andere ideeën over de opvoeding, gedoe in de familie, jaloezie of is het allemaal een beetje kleurloos en saai geworden.

Kom in actie!

Je kunt natuurlijk proberen om samen wat leuke dingen te doen, vakantie, wandelen of fietsen of naar de bioscoop. Zeker doen maar soms is er net iets meer nodig om je relatie te verrijken. Investeer in de liefde! We gaan aan de slag. We onderzoeken jullie beider persoonlijkheden en kijken waar jullie bij elkaar op de rode knop drukken en vooral hoe je daar uit weg kunt blijven. We lichten eruit wat jullie samen sterk maakt. Een boeiende zoektocht waar je positief uitkomt!

De kosten bedragen €900,- voor twee dagdelen, inclusief twee uitgebreide persoonlijkheidsrapportages. Een forse investering, maar veel effectiever dan een weekje weg. Je relatie is het waard!

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht