Scheiden voor een vaste prijs

Steeds vaker staan er op internet aanbieders van scheidingspakketten tegen schijnbaar zeer betaalbare tarieven. Besef echter dat deze aanbieders veelal geen specialisten zijn en slechts een beperkte kennis hebben van het echtscheidingsrecht. De gevolgen zijn voor de rest van jullie leven voelbaar….

Er wordt gewerkt met eenvoudige standaardmodellen terwijl jullie juist behoefte hebben aan een oplossing op maat! Het echtscheidingsrecht is een ingewikkeld terrein dat ook steeds in beweging is. Aan iedere afspraak zitten bovendien fiscale consequenties. De gevolgen van het in zee gaan met een weinig deskundige partij kan langdurige en ernstige gevolgen hebben. Er zijn schrijnende gevallen bekend van cliënten die dachten waterdichte afspraken te hebben gemaakt die uiteindelijk boterzacht bleken te zijn.

Voor paren die geen rechtsbijstandsverzekering hebben en niet in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand bied ik het navolgende basispakket aan voor een totaalprijs van € 2000,- exclusief 21% BTW. Daarnaast dient er bij het indienen van het echtscheidingsverzoek griffierecht te worden betaald en zijn er kosten voor de wettelijk verplichte aktes en uittreksels uit de registers en basisadministratie. Het basispakket houdt het volgende in:

  • Gesprek(ken) van in totaal 240 minuten;
  • Opstellen van een verslag en een draagkrachtberekening alimentatie;
  • Opstellen van een echtscheidingsconvenant;
  • Opstellen van het echtscheidingsverzoek voor de rechtbank en het regelen van de inschrijving in de registers van de burgerlijke stand;
  • Het is wettelijk verplicht bij het echtscheidingsverzoek een ouderschapsplan in te dienen. Een voorbeeld ouderschapsplan wordt kosteloos ter beschikking gesteld. Werkzaamheden in verband met dit plan worden wel in rekening gebracht.

Extra werkzaamheden en tijd worden in rekening gebracht tegen een basisuurtarief.

Je kunt hier al direct een uitgebreide vragenlijst downloaden om samen in te vullen en de nodige bescheiden te verzamelen zodat je goedbeslagen ten ijs komt en de tijd zo efficiënt mogelijk wordt benut.

VRAGENLIJST

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht