Samen scheiden

Je bent ooit samen getrouwd.

Je hebt er samen voor gekozen waar je zou gaan wonen.
Je hebt samen al dan niet kinderen gekregen.
Je hebt samen de taken verdeeld.

Waarom zou je bij een scheiding de rechter de knoop te laten doorhakken. Houdt zelf de regie. Of je nu wél of niét wilt scheiden, als het er toch van komt doe het samen!

Ik wil scheiden

Je hebt er lang over nagedacht en je weet het zeker. Uit elkaar. Je bent er aan toe om snel je eigen leven op te gaan pakken maar je partner is dat niet. Je neigt ernaar om een eigen advocaat in de arm te nemen om de scheiding te forceren. Doe dat niet maar kom samen!

LEES MEER

Mijn partner wil scheiden

Slapeloze nachten. Je partner wil niet meer met je verder. Misschien kwam dit besluit onverwachts, misschien zag je het al met angst en beven naderbij komen. Jij wilt niet. Wat zijn de mogelijkheden?

LEES MEER

Scheidingsmediation

De scheiding is een feit. Nu moet er van alles worden geregeld. Voorkom de strijd. Procederen is tijd- en geldverslindend, stressvol en de uitkomst is onzeker. Laat niet de knoop niet door de rechter doorhakken maar regel de scheiding samen bij mij aan tafel.

LEES MEER

Online mediation

Je ziet er erg tegenop om met jouw (ex)partner om de tafel te gaan of je woont op grote afstand van elkaar. In dat geval kan de scheiding geheel of gedeeltelijk online worden geregeld. Ieder kan de reactie geven op een zelfgekozen tijdstip. Het is absoluut niet ingewikkeld, e-mail en internet is alles wat je nodig hebt.

LEES MEER

Scheiden voor een vaste prijs

Je hebt je trouwjurk toch ook niet bij de Zeeman gekocht? Regel jullie scheiding dan ook niet via internet met een standaardmodel. De gevolgen zijn de rest van het leven voelbaar…… Om de kosten binnen de perken te houden bied ik het basispakket “scheiden voor een vaste prijs” aan. Overzichtelijk, snel en op maat.

LEES MEER

Overlegscheiden: mediation met je eigen advocaat

Je wilt niet gaan procederen maar je hebt het gevoel dat je aan tafel gaat ondersneeuwen. Er is geen evenwicht in kennis, emoties of macht. Je wilt de scheiding graag in overleg aan tafel regelen zonder een procedure maar wel met je eigen advocaat-mediator. Kies voor een tussenweg: de overlegscheiding.

LEES MEER

Scheiden met een eigen zaak

Jij bent ondernemer of je partner is ondernemer. Dat maakt de scheiding lastiger. Hoe bepaal je de waarde van de onderneming? Hoe kun je ervoor zorgen dat iedere partij krijgt waar hij/zij recht op heeft maar dat het bedrijf niet in gevaar komt? Neem geen risico’s.

LEES MEER

Second opinion bij mediation

Je zit elders in mediation en je twijfelt of je jezelf niet benadeelt. Het convenant ligt voor je op tafel. Ga je tekenen? Kom langs voor een check.

LEES MEER

Scheiding in een familiebedrijf

De scheiding van een vennoot van het familiebedrijf heeft grote gevolgen. De familie zal in de regel het bedrijfsbelang voorop stellen boven het belang van de scheidende partners. De scheidende partner zit klem tussen zijn/haar familie en de ex-partner. Met respect voor al deze belangen uit elkaar. Het kan echt!

LEES MEER