Scheiden met een eigen zaak

Als je ZZP’er of ondernemer bent is het van belang dat er extra expertise is op financieel en fiscaal vlak. Niet iedere mediator heeft deze kennis in huis. Alimentatieberekeningen maken en de afwikkeling van huwelijksvoorwaarden of gemeenschap van goederen is echt maatwerk. Onvoldoende deskundigheid op dat vlak kan grote financiële en fiscale gevolgen hebben. De belangen van beide partners, de kinderen en het bedrijf hangen met elkaar samen. Hoe kun je ervoor zorgen dat iedere partij krijgt waar hij/zij recht op heeft maar dat het bedrijf niet in gevaar komt?

Ik help jullie bij het zoeken naar passende oplossingen. We gaan bijvoorbeeld bespreken of afrekenen in termijnen of op een later tijdstip (bij verkoop van de onderneming) kan. We kunnen bekijken of er uitruilmogelijkheden zijn met andere vermogensbestanddelen of alimentatie. Kortom, we zoeken naar een regeling waar beide partners en het bedrijf mee verder kunnen. Het uitgangspunt is een gezonde financiële regeling voor beide partners!

Om de kosten binnen de perken te houden bied ik het pakket Scheiden voor een vaste prijs aan.

Mocht je toch nog enige twijfels hebben of vraag je je af hoe je leven er na een scheiding uit ziet? Kies dan voor het traject Scheiden of Blijven.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen.

Naam *

Email *

Onderwerp

Bericht